Zero 3 Forte, controlled intermittent vasten met afslankpillen

  • Afslanken met Zero 3 Xtr.
  • Zero-3 geen dieet maar een kuur
  • Controlled intermittent vasten zonder honger 
17,20 €

ZERO 3 forte, afslankpillen ter ondersteuning bij het intermittent vasten.

Een veilig hulpmiddel bij diëten. Al meer dan 40 jaar is ZERO-3 de meest succesvolle afslankpil.

Moeite met afvallen

Mensen die willen afvallen, gaan vaak dwangmatig met eten om, waardoor het niet gemakkelijk is om vol te houden. Het wordt al snel een voortdurende vicieuze cirkel van willen afvallen, lijnen, daar in falen en weer opnieuw beginnen met diëten.

Waarom de ZERO 3 reeks ?

Zero 3 Forte is geen dieet, maar een kuur. Dinsdag, donderdag, zaterdag en zondag eet je wat je maar wil volgens een gezond en evenwichtig voedingspatroon. De drie andere dagen zijn de kuurdagen. Je neemt enkel de afslankpil ZERO 3 Forte en drinkt daarbij. Afslankprogramma's kunnen opgevraagd worden.

Afslankpil met natuurlijke ingrediënten

Zero 3 forte bevat namelijk enkel natuurlijke ingrediënten die je helpen bij het afslanken. Naast de fucus vesiculosus (Blaaswier) dat een goede stofwisseling bevordert en helpt het teveel aan koolhydraten en vetten te verbranden, bevat ZERO3 forte afslankpillen ook Cyampopsis tetragonoloba (Guar Gum) voor de instandhouding van de normale cholesterol verhouding in het bloed. In je maag verbindt ZERO 3 zich met water. Daar ontstaat een massa met een viscositeit die 300x hoger is dan die van water. Een capsule ZERO 3 neemt in je maag 22x haar eigen volume aan. Dit is volledig veilig en helpt bij een eventueel hongergevoel op de vast dagen. ZERO 3 forte bevat nog extra heermoes. Heermoes ondersteunt je lever en zorgt voor een goede leverwerking.

ZERO 3 maakt het verschil op vastendagen

In het vastendieet wordt er niet bepaald wat je mag eten maar enkel wanneer je mag eten. Een makkelijk te volgen dieet, zeker als deze gecombineerd wordt met ZERO3, waarbij geen complexe maaltijdvoorbereidingen of afwegingen nodig zijn.