Siliconen Gezichtsreiniger Oplaadbaar

  • Diepe reiniging van de huid
  • 5x meer effectief dan handreiniging
  • Betere opname van voedingsstoffen 
22,95 €


Oplaadbare Siliconen Gezichtsreiniger 

Ben jij op zoek naar een manier om je huidstralend en helder te houden? Probeer dan eens de gezichtsreiniger met siliconen borstel! Deze zorgt ervoor dat dode huidcellen, vuil en make-upresten verwijderd worden. Waardoor je minder last kan hebben van puistjes en verstopte poriën. En dat allemaal in slechts enkele seconden! Kortom: de gezichtsreiniger biedt een effectieve manier om je gezicht perfect schoon te maken.

Gezichtsreiniger met 6000 pulsaties per minuut

Deze gezichtsreiniger is de perfecte oplossing voor reinigen, exfoliëren en voeden van de huid. Met maar liefst 6.000 pulsaties per minuut dringt het diep door in de poriën om onzuiverheden te verwijderen, make-up te verwijderen, mee-eters te verminderen en voedingsstoffen beter op te nemen. In slechts één minuut kun je 's ochtends en 's avonds je gezicht reinigen en exfoliëren waardoor je gezicht er frisser uitziet! De compacte gezichtsreiniger heeft zes verschillende intensiteitsniveaus met een waterdicht ontwerp dat gemakkelijk kan worden opgeladen.

Waarom kiezen voor de MyHappySkin gezichtsreiniger ? 

De gezichtsreiniger uitgerust met trillende technologie, is een revolutionaire manier om de huid optimaal te reinigen. Met een frequentie van maar liefst 6.000 pulsaties per minuut, dringt het ultramoderne apparaat diep door in de huid en verwijdert onzuiverheden, dode huidcellen, make-upresten en mee-eters terwijl het perfect geschikt is voor alle soorten huidtypen. Daarnaast bevordert het je bloedcirculatie en helpt het om voedingstoffen te absorberen waardoor je uiteindelijk een stralend uiterlijk krijgt. 5x zo effectief als handmatige reiniging met zachte siliconenoppen die bacteriën tegengaan voor extra hygiëne. Geen extra opzetborstels nodig!

Wat krijg je geleverd ? 

  • Gezichtsreiniger
  • Oplaadkabel
  • Handleiding