Pina Colada verfrissende eiwitdrank Pot 400 g

Eiwitdrank
  • Fris eiwitdrankje


  • Calorie-arm (100 kcal/portie)


  • Koolhydraatarm (1,2 g KH per portie)


  • Eiwitrijk (16 g EW per portie)


  • Bevat 4,1 g BCAA's (2:1:1)


22,95 €

Eiwitdrankjes die jou helpen bij het afslanken.


Eiwitdrankjes zoals deze met pina colada smaak, zijn perfect binnen jouw eiwitrijke dieet. De pina colada -eiwitdrank is gemakkelijk te maken, verdun het gewoon in water.

Vanaf dag 1 dat je start met afslanken tot het einde van jouw eiwitrijke dieet, kan je dit proteïnerijke drankje blijven gebruiken en zo jouw calorie-inname verminderen.

Lekker en frisse eiwitdrankjes


Dit drankje is een goede vervanger voor vruchtensappen, cocktails of punches, welke allemaal verboden zijn tijdens een eiwitrijk of caloriearm dieet omdat ze te veel suikers bevatten.

Schud de shaker krachtig om je drankje nog schuimiger te maken. Aarzel niet om gemalen ijsblokjes en een sinaasappel- of citroenschil toe te voegen.

Een smakelijk tussendoortje dat tevens rijk is aan hoogwaardige eiwitten. Door minder opname van koolhydraten haalt ons lichaam energie uit de opgeslagen vetreserves. Eiwitten geven sneller een voldaan en verzadigend gevoel.

Tips voor het gebruik van Svensson pina colada-drankje


Eiwitten zijn ook essentieel voor het goed functioneren van alle fysiologische processen binnen ons lichaam. De Svensson eiwitdrankjes kan je dus op volgende momenten gebruiken:

  • Om 10.00 uur of 16.00 uur tijdens je (eiwitrijk) afslankdieet


  • Het hele jaar door als je zin hebt om op een calorie-arme wijze je dorst te stillen en toch je lichaam extra kwalitieve eiwitten te gunnen.


  • Als extra eiwitbron bij het intermittent vasten en zo je spiermassa te beschermen.


Daarnaast is het belangrijk evenwichtig en gevarieerd te eten en een gezonde levensstijl na te streven. Vergeet niet om dagelijks voldoende te drinken.

Pot 400 g

Eiwitshakes zonder lactose.

Ingrediënten

melkeiwitten (zonnebloem, lecithine, zuurteregelaar (citroenzuur)), natrium citraat, appelzuur, ananassap poeder (ananasconcentraat sap (40%), maltodextrine, citroenzuur), kokosmelk (kokosmelk, maltodextrine, melkeiwit), antiklonteringsmiddel (magnesiumcarbonaat), zoetstoffen (sucralose, acesulfaam).

Allergenen

Bevat melk