Perfect Mouth 60 g Healthy Heads

Nieuw
  • 100% Natuurlijk
  • Ondersteunt de gezondheid van de tanden, tandvlees 
  • Verbetert de slechte adem
  • Geschikt voor hond en kat
  • Makkelijk in gebruik
16,95 € 19,95 €

Een gezondere mond voor jouw geliefde huisdier

Heeft jouw huisdier last van een slechte adem, tandsteen en tandplak? Perfect Mouth 60g is hier om te helpen! Dit product zal werken om de gezondheid van de tanden en het tandvlees van jouw huisdier te verbeteren, hun slechte adem te verminderen en hun tanden glanzend en gezond te houden. Koop nu om vandaag nog aan de slag te gaan met een gezonder uitziende mond voor jouw geliefde huisdier! 

Perfect Mouth een gebitssupplement voor hond en kat

Dit 100% natuurlijke product op basis van kruiden kan bij dagelijks gebruik een belangrijke aanvulling zijn op de mondhygiëne van jouw huisdier. Perfect Mouth voor honden en katten wordt aanbevolen om te helpen bij het elimineren van een slechte adem en bij het verminderen van bacteriële tandplak en tandsteen. Maar het belangrijkste is dat het preventief werkt, zodat de tanden van jouw hond en kat altijd gezond en sterk zijn. 

We weten allemaal dat gebitsproblemen meestal beginnen met een slechte adem en de opeenhoping van tandplakbacteriën. Deze tandplak verkalkt vervolgens tot geel tandsteen dat zich ophoopt op de tanden van jouw huisdier. Zodra dit gebeurt, kun je het niet meer wegpoetsen met een tandenborstel. In veel gevallen moet het worden verwijderd door een dierenarts, met behulp van echografie en verdoving. 

Bovendien kunnen ongezond tandvlees en gebrek aan tandheelkundige zorg verstrekkende gevolgen hebben voor het hele organisme van jouw huisdier. Bacteriën kunnen zich verspreiden en allerlei organen bereiken, waar ze ontstekingen kunnen veroorzaken.  

Preventief gebruik van Perfect Mouth

Perfect Mouth 60g werkt reeds preventief en zodra het is opgenomen, gaat het naar het speeksel, dat alle tanden bedekt. Dit proces begint langzaamaan de opbouw van tandplak en tandsteen te verzachten, waardoor het verandert in een zachtere textuur. Hierna kunnen tandplak en tandsteen worden verwijderd door te kauwen of te poetsen. 

Gebruik van Perfect Mouth

Voeg dagelijks Perfect Mouth toe aan het nat- of droogvoer van jouw huisdier met het bijgeleverde maatlepeltje. 

Begin met een kleinere dosis om je beste vriend aan de smaak te laten wennen en verhoog dan de dosering tot de aanbevolen dosis. 

De toediening van Perfect Mouth poeder is afhankelijk van het gewicht van jouw hond of kat: 

Kleine en middelgrote hondenrassen (tot 25 kg) en katten: 1 gram per dag 

Grote hondenrassen (vanaf 25 kg): 2 gram per dag

Bij tandplak tijdelijk de dosis verdubbelen