Energiereep met 30 g koolhydraten Bosbessmaak

Promotie
  • 30 g koolhydraten (= energie)
  • met acaibes
  • zachte textuur
  • bosbessmaak
  • verkrijgbaar per stuk of per box van 10 repen
  • Actieprijs: exp 02/2023

Kies een variant:

Vanaf 1,00 € 1,95 €

Energierepen van Svensson voor de toevoer van koolhydraten tijdens de inspanning


De energierepen van Svensson zorgen voor de aanvoer van 30 g koolhydraten tijdens de inspanning. De energie wordt langzamer vrijgegeven dan bij een gel. Een energiereep kan echter een welkome afwisseling zijn naast vloeibare energiebronnen of gels. Hou wel rekening met de tijd die een reep nodig heeft om te verteren.

High energybar met zachte textuur


De High energy oat bar van Svensson (50 g) heeft een zoete bosbessmaak. De zachte textuur maakt het makkelijk om deze energierepen te gebruiken tijdens jouw inspanning.

Energierepen zonder toegevoegde suikers.


Koolhydraten helpen jouw ​​uithoudingsvermogen te verbeteren tijdens trainingen of wedstrijden met een hoge intensiteit die langer dan 1 uur duren. Het is je eigen voorkeur of je tijdens het sporten koolhydraten in de vorm van een energiereep, drankje of een gel gebruikt. Het belangrijkste voordeel van sportvoeding is het gemak: gemakkelijk mee te nemen en te eten onderweg.

De Svensson energierepen bevatten weinig tot geen toegevoegde suikers. Toegevoegde suikers zijn de suikers die tijdens de bereiding aan de voeding worden toegevoegd. De specifieke aanbeveling van deze suikers voor een gemiddelde persoon die 2000 calorieën per dag consumeert, komt overeen met ongeveer 25 g. Deze aanbeveling werd opgesteld om het risico op obesitas te verminderen en de tandgezondheid te verbeteren.

De koolhydraten van de Svensson energierepen zijn van nature aanwezig in de basisingrediënten.

Zorg ervoor dat je voldoende drinken bij je hebt om je vocht verloren door het zweten te vervangen en om de reep te verteren.

Ingrediënten

Reep 50 g bevat:

Dadelpasta (dadel, maïsolie), amandel, havervlokken (gluten), aroma, natriumchloride, acai-extract (malphigia punicifolia) (0,2%)

Informatie allergenen

Zie de ingrediëntenlijst in het vet. Kan sporen bevatten van eieren, pinda's, soja, melk, andere noten, sulfieten, sesamzaad en/of afgeleiden daarvan.