Tagliatelli 5 x 50 g

Koolhydraatarm
  • Vanaf fase 1 in een eiwitdieet
  • 5 porties van 50 g
  • Geschikt voor een koolhydraatarm dieet en caloriebeperkend dieet
  • Vegan
  • Geschikt voor bodybuilders en andere krachtsporters
4,95 €

Eiwitpasta, compatibel met een gezonde levensstijl

Svensson Tagliatelle Pasta is een eiwitrijke pasta die gebruikt kan worden vanaf fase 1 van je dieet. Het wordt geleverd in handige porties, waarbij elke portie genoeg pasta bevat voor één maaltijd. Pasta is een hoofdbestanddeel van onze voeding, maar helaas bevat het te veel koolhydraten om compatibel te zijn met een eiwitrijk dieet. Daarom is het belangrijk om onze eiwitpasta te gebruiken om dit tekort aan pasta in je dieet aan te vullen. Ze worden gekookt zoals traditionele pasta, in gezouten kokend water, gedurende 6 tot 7 minuten. Ze kunnen in veel gerechten worden gebruikt en worden gecombineerd met salades of sauzen. Elke portie is 50g, en deze verpakking bevat 5 porties, met een netto gewicht van 250 g.

Bereidingswijze eiwitpasta 

Kook de pasta in kokend water gedurende 6 tot 7 minuten

In de Svensson Low Carb tagliatelli zit per 100 g gekookte pasta slechts 5 g koolhydraten. In standaard pasta zitten er 25 g koolhydraten dus je spaart alvast 80% koolhydraten uit. Tevens werd de pasta verrijkt met eiwitten dat zorgt voor een extra verzadigend gevoel.

Ingrediënten eiwitpasta

Verrijkt voedingsmiddel

 Mengsel van eiwitten (tarwe, soja, rijst) - Sojameel - Havervezel - Volkorenmeel - Verdikkingsmiddel: guargom - Canolie-olie - Zout - Water - Suiker - Rogge zuurdesem - Emulgator: lecithine. 

 Allergenen:

Zie vet in de ingrediëntenlijst