Dennenolie 100% Natuurlijke Pure Essentiële Olie.

Grove den heeft een warme, harsachtige en aangename geur met een superieur aromatherapeutisch vermogen om te zuiveren. Traditioneel gebruikt in siropen voor elk ademhalingsprobleem, vooral in hoestpreparaten en slijmoplossers. 

12,95 €

Dennenolie 100% natuurlijke essentiële olie

Grove den heeft een warme, harsachtige en aangename geur met een superieur aromatherapeutisch vermogen om te zuiveren. Traditioneel wordt deze olie gebruikt in siropen voor elk ademhalingsprobleem, vooral in hoestpreparaten en slijmoplossers. 

Grove dennennaalden produceren een onschatbare etherische olie die zowel ons als persoon als ons huis helpt reinigen en verfrissen. Het wordt gebruikt om psoriasis, jeuk, eczeem en andere huidaandoeningen te behandelen, evenals een insectenwerend middel. 

Dennenolie geeft een zoete, aromatische toets aan cosmetica en wordt vaak gebruikt in massageoliën en baden. 

Door deze olie te verspreiden, geeft het een ruimte een sfeer waarin negatieve energie wordt verdreven.

Voordelen van etherische olie van grove den

 Decongestivum en hoeststillend: de actieve componenten van grove den helpen luchtwegcongestie en hoest door ontstekings- en allergische processen te verminderen.

 Algemeen anti-infectiemiddel: grove den heeft het vermogen om een groot aantal bacteriën en virussen te elimineren, vooral op ademhalingsniveau. 

 Antireumatisch: nuttig voor het verlichten van de symptomen van reuma en artritis 

 Zenuwtonic: stimuleert ons zenuwstelsel.

De identiteit van Therarom grove dennenolie. 

Ingrediënten: Grove Den 10 ml 

Latijnse naam: Pinus Sylvestris

Land van herkomst: Oostenrijk 

Extractie: waterdampdestillatie van de takken en naalden 

Tips hoe je de dennenolie kunt gebruiken 

In geurverspreider: 

Voeg 5 druppels toe aan een diffuser. Verdamp de geur in de woonkamer, werkkamer of slaapkamer. 

Tips bij Verzachten van ademhalingsproblemen bij kleine kinderen en verhogen van hun weerstand: Verstuif 1 druppel grove den en 2 druppels citroen. Verstuif gedurende 30 minuten in een diffuser voordat je naar bed gaat. 

Vanaf 15 jaar mag je deze olie ook gebruiken in een gezichtssauna: doe 3 tot 7 druppels in een gezichtssauna. Laat het stomen terwijl je je hoofd bedekt met een handdoek. Aantal druppels afhankelijk van de ernst van de ademhalingsproblemen. 

Bij masseren: 

Om de spieren los te maken en te ontspannen: Gebruik een mengsel van 3-4 druppels etherische olie van grove den samen met nog eens 3-4 druppels etherische olie van lavendel op de spieren. Om ons immuunsysteem en energie te stimuleren: Breng 3-4 druppels grove dennen verdund in een theelepel amandelolie aan op het lumbale gebied, 2 keer per dag. 

Om een hoest te kalmeren: Breng 3-4 druppels grove den samen met 3-4 druppels etherische olie van lavendel verdund in een neutrale plantaardige olie aan op de borst, nek en voetzolen. 

Waarschuwing 

 Vermijd strikt het gebruik ervan bij kinderen jonger dan 3 jaar. 

 Essentiële oliën zijn sterk geconcentreerde stoffen en moeten in bijna alle toepassingen worden verdund. Vermijd gebruik op gevoelige gebieden (slijmvliezen, ogen ...). Als je zwanger bent, epilepsie hebt, leverfalen  of een gezondheidsprobleem hebt, gebruik etherische oliën dan alleen op recept.