Creatine monohydraat, 60 tabletten met glutamine en taurine

  • Monohydraat vorm
  • Aangerijkt met glutamine en taurine
  • Meer explosieve kracht
14,95 €

Creatine: gebruik, bijwerkingen en waarschuwingen

Creatine XTR van Svensson zijn tabletten speciaal ontworpen om atleten te helpen hun prestaties te verbeteren  door sneller spierherstel te bieden. Het dagelijks innemen van deze tabletten helpt de spieren niet alleen sneller te herstellen, maar voorkomt ook dat ze te stijf worden tijdens trainingen. 

Bovendien is bewezen dat Creatine de topprestaties verbeteren en vetvrije massa zoals spieren, botten, water, pezen en organen vergroten. Al met al is Creatine XTR een uitstekende oplossing voor iedereen die het meeste uit zijn fysieke activiteiten wil halen.

Wanneer is de inname van Creatine zinvol ? 

Creatine is een organische verbinding die in veel voedingsmiddelen voorkomt maar die je ook kan aanvullen via suppletie. Het dient als energiebron voor korte, explosieve oefeningen of "start- en stop"-sporten, maar ook voor duurtraining. Bij gebruik in combinatie met intensieve krachttraining is aangetoond dat het helpt de spiermassa en kracht te vergroten.

Waarop moet je letten bij het gebruik van creatine ?

Wanneer je creatine gebruikt, moet je voorzichtig zijn met het gelijktijdig gebruik van koffie en cafeïnehoudende dranken. Te veel cafeïne kan leiden extra stimulatie, waardoor je lichaam onder veel stress kan komen te staan. Vermijd ook het combineren van creatine met alcohol en diureticum, omdat dit de effectiviteit kan verminderen. 

Samenstelling en gebruik product

4 tabletten bevatten : creatine monohydraat 3 g - taurine 800 mg - L glutamine 200 mg

Allergenen:

Dit product bevat geen allergenen

Advies omtrent het gebruik:

Neem creatine bij voorkeur in een kuur:


Basiskuur volwassenen : maximaal 4 tabletten per dag gedurende 8 weken.
Neem creatine in bij de maaltijd/snack voor een betere oplading in de spier. 

Neem creatine op trainingsdagen in onmiddellijk na de training.

Wacht minimaal 4 weken tussen 2 creatinekuren.


Medisch advies is aangeraden bij langer gebruik of hogere dosissen. Ook mensen met nier- of leverproblemen raadplegen beter eerst hun arts.