Complete Support Hond | Poeder 250 g Healthy Heads

Complete ondersteuning voor honden!

Unieke mix van Glucosamine, Chondroïtine én Groenlipmossel.

24,95 €

Houd je hond in gouden conditie met Healthy Heads Complete Support +! Dé meest complete formule voor smering en ondersteuning van pezen, kraakbeen, banden en gewrichten. Dit aanvullend diervoeder is uitstekend geschikt voor honden op leeftijd, honden met overgewicht, drachtige honden, sport- en werkhonden en puppy's in de groei. Ook bewezen verlichtend voor honden met artrose.

Complete Support + is samengesteld uit Glucosamine, Chondroïtine, MSM, Hyaluronzuur, Vitamine C en als hoofdbestanddeel Groenlipmossel. Groenlipmossel bevat unieke Omega 3-vetzuren en bouwstenen voor de gewrichten, botten en het kraakbeen.

Heeft uw hond artrose? Healthy Heads Complete Support + is ook bewezen geschikt voor de behandeling van honden met artrose en/of heupdysplasie. De werkzame stoffen Glucosamine en Chondroïtine zijn zeer succesvol bij honden met artrose en dysplasie.

De producten van Healthy Heads zijn allemaal volledig vrij van conserveringsmiddelen, kunstmatige geur- en kleurstoffen en kunstmatige smaakstoffen.

Gouden eigenschappen

✓ Rijk aan Glucosamine, Chondroïtine en Groenlipmossel
✓ Complete ondersteuning voor honden
✓ Helpt artrose bij honden voorkomen
✓ Behandeling van artrose bij honden
✓ Smering van de pezen en banden
✓ Behoud van soepele gewrichten
✓ Geschikt voor elk type hond