Svensson Koffieblend

  • Lokaal ontwikkelde koffieblend
  • Zachte koffie met toetsen van chocolade, hazelnoot en karamel  
  • Fruitige afdronk

Kies een variant:

Vanaf 7,50 €

Wat is koffie ? 

Koffie is een populair drankje dat wordt gedronken door mensen van over de hele wereld. Hoewel er verschillende gezondheidsvoordelen zijn verbonden aan het drinken van koffie, bevat het ook cafeïne en bestaat er altijd het risico dat je te veel kan drinken. 

Koffiebonen zijn voedingsmiddelen en bevatten veel voedingsstoffen, cafeïne en antioxidanten. Cafeïne is de stimulerende stof in koffie, waardoor het vaak wordt genuttigd om energie te verkrijgen. 

Is koffie gezond ? 

Veel mensen vragen zich af of er gezondheidsvoordelen verbonden zijn aan het drinken van koffie. Gelukkig is het zo dat koffie in principe gezond en veilig is om te consumeren, als je maar niet teveel ervan drinkt. 

Koffie bevat wel cafeïne, maar van een normale hoeveelheid (1-4 koppen per dag) is er geen reden tot bezorgdheid. 

De Svensson koffieblend geproduceerd in samenwerking met een lokale koffiebranderij is een milde variant met tonen chocolade, hazelnoot en karamel en een fruitige afdronk. Perfect geschikt voor espresso of filterkoffie en heerlijk om te drinken doorheen de dag. 

Koffie en sporten

Ben je op zoek naar een boost voor je volgende work-out? Dan is Svensson koffie misschien wel de oplossing voor jou. Studies tonen aan dat als je gewoon bent om cafeïnehoudende drankjes te drinken, het drinken van twee koppen koffie ongeveer een uur voor je training, helpt om tijdens je sportprestaties het niveau 5% hoger te houden. Koffie kan dus zeker gezond zijn, maar wees er zeker van dat je gezonde keuzes maakt!