Een droom werd werkelijkheid met BLUe

Tijdens de Corona hebben Pascal en Claudia niet stilgezeten. Het was al jaren hun droom en doel om een compleet begeleidingscentrum op te richten voor sport en gezondheid. "We willen van voedingsbegeleiding over testing tot fysieke training en zelfs medische begeleiding alles bieden wat sport en gezondheid verbindt. We hebben gezien hoezeer voeding en sport een rol spelen en die inzichten willen we nu delen via BLUe vertellen Pascal en Claudia. 

Wie zijn wij ? 

De Herberie Shop is een familiebedrijf gerund door het dynamische koppel Claudia en Pascal. 

Pascal volgde een opleiding hotelbeheer en startte zijn carrière dan ook kortstondig in de horeca, vandaar zijn gevoel voor smaken.

In 1993 begon hij een bedrijf in voedingssupplementen te Eede dat uitgroeide tot een ontwikkelingsveld voor diverse merken in de wereld van voedingssupplementen en sportvoeding.: Buurmanns, Protiplus, Vitafytea , Etixx, ... .

Pascal studeerde tevens orthomoleculaire geneeskunde en deelde deze kennis al via honderden workshops.

Claudia is afgestudeerd als Master in Science biochemie en begon haar carrière als productie- en kwaliteitsverantwoordelijke.

Naast haar master behaalde zij nog een Perca-London certificaat als lead auditor kwaliteitssystemen. Kwaliteit is als het ware haar stokpaardje doorheen de bedrijfsvoering.

Om de klanten gerichter te coachen in hun zoektocht naar een gezonde levensstijl, behaalde Claudia in 2019 het diploma van afslankingconsulente, sportvoedingsadviseur, kindervoeding en aromatherapeut European Academy.